Nieuws

Wat zijn de classificaties van condensatoren
Tijd vrijgeven: 2020-10-22 13:52:19  Hits: 30

O1CN01bMhSOK1mC22TqeN2x_!!2092424917.jpg

Eén.Elektrolytische condensator van aluminium

Een condensator met dun oxide als diëlektrisch folie wordt gemaakt door waterabsorberend papier te wikkelen, geschud met plak elektrolyt tussen twee aluminium folies.Omdat de oxide film eenrichtingsverkeer heeft, hebben elektrolytische condensatoren polariteit.

Twee.condensator voor dunne folie

Het is vergelijkbaar met die van papier condensator.Goede frequentie karakteristiek en laag diëlektrisch verlies.Kan niet worden gemaakt in grote capaciteit, slechte warmteweerstand.

Drie.Capacitor van keramiek

Een van de elektroden van de keramische condensator is de montageschroef.Lood inductie is zeer klein, de frequentie karakteristiek is goed, het diëlektrisch verlies is klein, heeft de temperatuur compensatie functie.Het kan worden omgezet in grote capaciteit, en de capaciteit zal veranderen als gevolg van trillingen, zodat het geschikt is voor een hoge frequentie bypass.

Vier.monolith-condensator (meerlagige keramische condensator)

Een nieuw type condensator met een klein volume, grote capaciteit, hoge betrouwbaarheid en hoge temperatuurbestendigheid wordt gemaakt door het bekleden van verschillende keramische dunne folie losse flodders met elektrode peddel materiaal, dat op een gegeven moment na laminering in een ondeelbaar geheel wordt gewikkeld en vervolgens met hars wordt gewikkeld.

Vijf.Capacitor papier

Het is meestal gemaakt van twee aluminium folie elektroden gescheiden door condensator papier met dikte van 0.008-0.012mm.Het productieproces is eenvoudig, de prijs is goedkoop, en kan een grote capaciteit krijgen.


voorgaand: No

volgende: No